Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness

Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness
Di Exness, kami tidak percaya dalam meletakkan halangan antara peniaga forex dan dana mereka. Atas sebab itu kami telah mereka bentuk proses deposit kami supaya mudah, cepat, selamat dan telus dari segi kewangan. Exness menerima deposit melalui pelbagai jenis sistem pembayaran dan menawarkan pengeluaran segera automatik. Ini bermakna anda boleh mengakses wang anda pada bila-bila masa, siang atau malam. Tambahan pula, Exness tidak mengenakan komisen sama ada pada deposit atau pengeluaran.


Cara Mengeluarkan Wang di Exness


Mengeluarkan Wang

Pengeluaran boleh dibuat pada bila-bila masa, pada bila-bila masa memberikan anda akses sepanjang masa kepada dana anda. Anda boleh mengeluarkan dana daripada akaun anda di bahagian Pengeluaran Kawasan Peribadi anda. Anda boleh menyemak status pemindahan di bawah Sejarah Transaksi pada bila-bila masa.

Walau bagaimanapun, ketahui peraturan am untuk mengeluarkan dana ini:

 • Amaun yang anda boleh keluarkan pada bila-bila masa adalah sama dengan margin percuma akaun dagangan anda yang ditunjukkan dalam Kawasan Peribadi anda.
 • Pengeluaran mesti dibuat menggunakan sistem pembayaran yang sama, akaun yang sama dan mata wang yang sama digunakan untuk deposit . Jika anda telah menggunakan beberapa kaedah pembayaran yang berbeza untuk mendepositkan dana ke dalam akaun anda, pengeluaran hendaklah dibuat kepada sistem pembayaran tersebut dalam perkadaran yang sama seperti deposit dibuat. Dalam kes luar biasa peraturan ini mungkin diketepikan, menunggu pengesahan akaun dan di bawah nasihat ketat pakar pembayaran kami.
 • Sebelum sebarang keuntungan boleh dikeluarkan daripada akaun dagangan, jumlah penuh yang telah didepositkan ke dalam akaun dagangan itu menggunakan kad bank anda atau Bitcoin mesti dikeluarkan sepenuhnya dalam operasi yang dikenali sebagai permintaan bayaran balik.
 • Pengeluaran mesti mengikut keutamaan sistem pembayaran; keluarkan dana dalam perintah ini (permintaan bayaran balik kad bank dahulu, diikuti dengan permintaan bayaran balik bitcoin, pengeluaran keuntungan kad bank, kemudian apa-apa lagi) untuk mengoptimumkan masa transaksi. Lihat lebih lanjut mengenai sistem ini pada akhir artikel ini.


Peraturan am ini sangat penting, jadi kami telah menyertakan contoh untuk membantu anda memahami cara kesemuanya berfungsi bersama:

Anda telah mendepositkan jumlah USD 1 000 ke dalam akaun anda, dengan USD 700 dengan kad bank dan USD 300 dengan Neteller. Oleh itu, anda hanya dibenarkan mengeluarkan 70% daripada jumlah pengeluaran dengan kad bank anda dan 30% melalui Neteller.


Mari kita anggap bahawa anda telah memperoleh USD 500 dan ingin mengeluarkan segala-galanya, termasuk keuntungan:

 • Akaun dagangan anda mempunyai margin percuma sebanyak USD 1 500, membentuk jumlah deposit awal anda dan keuntungan seterusnya.
 • Anda perlu membuat permintaan bayaran balik anda terlebih dahulu, mengikut keutamaan sistem pembayaran; iaitu USD 700 (70%) dikembalikan kepada kad bank anda dahulu.
 • Hanya selepas semua permintaan bayaran balik selesai, anda boleh mengeluarkan keuntungan yang dibuat pada kad bank anda mengikut perkadaran yang sama; Keuntungan USD 350 (70%) ke kad bank anda.

Tujuan sistem keutamaan pembayaran adalah untuk memastikan Exness mematuhi peraturan kewangan yang melarang pengubahan wang haram dan potensi penipuan, menjadikannya peraturan penting tanpa pengecualian.


Cara Mengeluarkan Wang

Kad bank

Sila ambil perhatian bahawa kad bank berikut diterima:

 • VISA dan VISA Elektron
 • Mastercard
 • Cikgu Maestro
 • JCB (Biro Kredit Jepun)*

*Kad JCB adalah satu-satunya kad bank yang diterima di Jepun; kad bank lain tidak boleh digunakan.

*Pengeluaran minimum untuk bayaran balik ialah USD 0 untuk platform web dan mudah alih, dan USD 1 untuk apl Dagangan Sosial .

**Pengeluaran minimum untuk pengeluaran keuntungan ialah USD 3 untuk platform web dan mudah alih, dan USD 6 untuk apl Dagangan Sosial.


Jumlah minimum yang boleh anda keluarkan ke kad bank anda ialah USD 3 untuk PA web dan desktop atau USD 6 untuk apl Social Trading, manakala pengeluaran keuntungan maksimum ialah USD 10 000 setiap transaksi.

1. Pilih Kad Bank dalam kawasan Pengeluaran Kawasan Peribadi anda.
Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness
2. Lengkapkan borang, termasuk:
a. Pilih kad bank daripada menu lungsur.
b. Pilih akaun dagangan untuk dikeluarkan.
c. Masukkan amaun untuk dikeluarkan dalam mata wang akaun anda.

Klik Teruskan .
Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness
3. Ringkasan transaksi akan dibentangkan; klik Sahkan untuk meneruskan.
Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness
4. Masukkan kod pengesahan yang dihantar kepada anda sama ada melalui e-mel atau SMS (bergantung pada jenis keselamatan Kawasan Peribadi anda), kemudian klik Sahkan .
Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness
5. Mesej akan mengesahkan permintaan telah selesai.

Jika kad bank anda telah tamat tempoh

Apabila kad bank anda telah tamat tempoh dan bank telah mengeluarkan kad baharu yang dipautkan ke akaun bank yang sama, proses bayaran balik adalah mudah. Anda boleh menyerahkan permintaan bayaran balik anda dengan cara biasa:
 1. Pergi ke Pengeluaran di Kawasan Peribadi anda dan pilih Kad Bank.
 2. Pilih transaksi yang berkaitan dengan kad bank yang telah tamat tempoh.
 3. Teruskan dengan proses pengeluaran.

Walau bagaimanapun, jika kad anda yang telah tamat tempoh tidak dipautkan ke akaun bank kerana akaun anda telah ditutup, anda harus menghubungi Pasukan Sokongan dan memberikan bukti mengenai perkara ini. Kami kemudiannya akan memberitahu anda apa yang perlu anda lakukan untuk meminta bayaran balik pada Sistem Pembayaran Elektronik lain yang tersedia.


Jika kad bank anda telah hilang atau dicuri

Sekiranya kad anda telah hilang atau dicuri, dan tidak lagi boleh digunakan untuk pengeluaran, sila hubungi Pasukan Sokongan dengan bukti mengenai keadaan kad anda yang hilang/dicuri. Kami kemudiannya boleh membantu anda dengan pengeluaran anda jika pengesahan akaun yang diperlukan telah selesai dengan memuaskan.

Sistem Pembayaran Elektronik (EPS)

1. Pilih pembayaran yang anda ingin gunakan dari bahagian Pengeluaran Kawasan Peribadi anda.
Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness
2. Pilih akaun dagangan yang anda ingin keluarkan dana, dan masukkan e-mel akaun Skrill anda; nyatakan jumlah pengeluaran dalam mata wang akaun dagangan anda. Klik Teruskan .
Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness
3. Ringkasan transaksi akan ditunjukkan. Masukkan kod pengesahan yang dihantar kepada anda sama ada melalui e-mel atau SMS bergantung pada jenis keselamatan Kawasan Peribadi anda. Klik Sahkan.
Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness
4. Tahniah, pengeluaran anda kini akan mula diproses.

Nota: Jika akaun Skrill anda disekat, sila hubungi kami melalui sembang atau e-mel kami di [email protected] dengan bukti bahawa akaun tersebut telah disekat selama-lamanya. Jabatan kewangan kami akan mencari penyelesaian untuk anda.

Bitcoin (BTC) - Penambat (USDT)

Untuk mengeluarkan dana daripada akaun dagangan anda:

1. Pergi ke bahagian Pengeluaran di Kawasan Peribadi anda dan klik Bitcoin (BTC) .
Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness
2. Anda akan diminta untuk memberikan alamat dompet Bitcoin luaran (ini adalah dompet Bitcoin peribadi anda). Cari alamat dompet luaran anda yang dipaparkan dalam dompet Bitcoin peribadi anda, dan salin alamat ini.

3. Masukkan alamat dompet luaran, dan jumlah yang anda ingin keluarkan, kemudian klik Teruskan .

Berhati-hati untuk memberikan tepat ini atau dana mungkin hilang dan tidak dapat diperoleh semula dan jumlah pengeluaran.

Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness
4. Skrin pengesahan akan menunjukkan semua butiran pengeluaran anda, termasuk sebarang yuran pengeluaran; jika anda berpuas hati, klik Sahkan.

5. Mesej pengesahan akan dihantar ke jenis keselamatan akaun Exness anda; masukkan kod pengesahan dan kemudian klik Sahkan.

6. Satu mesej pengesahan terakhir akan memberitahu anda bahawa pengeluaran telah selesai dan sedang diproses.

Lihat dua transaksi pengeluaran dan bukannya satu?

Seperti yang anda sedia maklum, pengeluaran untuk Bitcoin berfungsi dalam bentuk bayaran balik (serupa dengan pengeluaran kad bank). Oleh itu, apabila anda mengeluarkan amaun yang lebih daripada deposit yang tidak dipulangkan, sistem secara dalaman membahagikan urus niaga tersebut kepada bayaran balik dan pengeluaran keuntungan. Inilah sebabnya anda melihat dua transaksi dan bukannya satu.

Sebagai contoh, katakan anda mendepositkan 4 BTC dan membuat keuntungan sebanyak 1 BTC daripada perdagangan, memberikan anda sejumlah 5 BTC secara keseluruhan. Jika anda mengeluarkan 5 BTC, anda akan melihat dua urus niaga - satu untuk jumlah 4 BTC (bayaran balik deposit anda) dan satu lagi untuk 1 BTC (keuntungan).

Pindahan Bank

Untuk mengeluarkan dana daripada akaun dagangan anda:

1. Pilih Pindahan Bank di bahagian Pengeluaran Kawasan Peribadi anda.
Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness
2. Pilih akaun dagangan yang anda ingin keluarkan dana dan nyatakan jumlah pengeluaran dalam mata wang akaun anda. Klik Teruskan .
Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness
3. Ringkasan transaksi akan ditunjukkan. Masukkan kod pengesahan yang dihantar kepada anda sama ada melalui e-mel atau SMS bergantung pada jenis keselamatan Kawasan Peribadi anda. Klik Sahkan .
Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness
4. Pada halaman seterusnya anda perlu memilih/menyediakan beberapa maklumat, termasuk:

a. Nama bank
b. Jenis akaun bank
c. nombor akaun bank

Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness

5. Klik Sahkan setelah maklumat dimasukkan.

6. Skrin akan mengesahkan pengeluaran telah selesai.

Pemindahan Kawat

 1. Pilih Pindahan Kawat dalam kawasan Pengeluaran Kawasan Peribadi anda .
 2. Pilih akaun dagangan yang anda ingin keluarkan dana, mata wang yang dipilih dan jumlah pengeluaran. Klik Teruskan .
 3. Ringkasan transaksi akan ditunjukkan. Masukkan kod pengesahan yang dihantar kepada anda sama ada melalui e-mel atau SMS bergantung pada jenis keselamatan Kawasan Peribadi anda. Klik Sahkan pengeluaran.
 4. Borang kini mesti dilengkapkan yang akan memasukkan butiran akaun bank dan alamat penerima; sila pastikan setiap entri dilengkapkan dan tepat, kemudian klik Sahkan .
 5. Skrin akhir akan mengesahkan bahawa pemindahan wayar anda sedang diproses, melengkapkan tindakan pengeluaran.


Soalan Lazim (FAQ)


Yuran pengeluaran

Tiada yuran dikenakan semasa pengeluaran, tetapi sesetengah sistem pembayaran mungkin mengenakan yuran transaksi. Adalah lebih baik untuk mengetahui sebarang bayaran untuk sistem pembayaran anda sebelum memutuskan untuk menggunakannya untuk deposit.


Masa pemprosesan pengeluaran

Sebilangan besar pengeluaran oleh Sistem Pembayaran Elektronik (EPS) dilakukan serta-merta, difahamkan bermakna transaksi itu disemak dalam beberapa saat (sehingga maksimum 24 jam) tanpa pemprosesan manual.

Jika masa pengeluaran yang dinyatakan melebihi, sila hubungi Pasukan Sokongan Exness supaya kami boleh membantu anda menyelesaikan masalah.


Keutamaan Sistem Pembayaran

Untuk memastikan transaksi anda mencerminkan tepat pada masanya, sila ambil perhatian keutamaan sistem pembayaran yang disediakan untuk menyediakan perkhidmatan yang cekap dan mematuhi peraturan kewangan. Ini bermakna pengeluaran melalui kaedah pembayaran yang disenaraikan harus dilakukan dalam keutamaan ini:
 1. Bayaran balik kad bank
 2. Bayaran balik Bitcoin
 3. Pengeluaran keuntungan, mematuhi nisbah deposit dan pengeluaran yang dijelaskan sebelum ini.
Keutamaan sistem pembayaran adalah berdasarkan Kawasan Peribadi anda secara keseluruhan, dan bukan hanya satu akaun dagangan; pengeluaran boleh dibuat dari mana-mana akaun dagangan tanpa mengira.

Tempoh tangguh dan pengeluaran

Dalam tempoh tangguh, tiada had ke atas jumlah dana yang boleh dikeluarkan atau dipindahkan. Walau bagaimanapun, pengeluaran tidak boleh dibuat menggunakan kaedah pembayaran ini:
 • Kad Bank
 • Dompet Kripto
 • Wang Sempurna
Anda boleh terus membuat pengeluaran walaupun selepas akaun disekat (apabila tempoh tangguh tamat), tetapi pemindahan dalaman tidak boleh dibuat setelah tempoh tangguh tamat.

Apakah yang perlu saya lakukan jika sistem pembayaran yang digunakan untuk deposit tidak tersedia semasa pengeluaran?

Jika sistem pembayaran yang digunakan untuk deposit tidak tersedia semasa pengeluaran, sila hubungi Pasukan Sokongan kami melalui sembang, e-mel atau panggilan, untuk mendapatkan alternatif. Kami dengan senang hati akan membantu anda.

Harap maklum bahawa walaupun ini bukan situasi yang ideal, ada kalanya kami mungkin perlu mematikan sistem pembayaran tertentu kerana isu penyelenggaraan di pihak penyedia. Kami kesal atas sebarang kesulitan yang timbul dan sentiasa bersedia untuk menyokong anda.

Mengapa saya mendapat ralat "dana tidak mencukupi" apabila saya mengeluarkan wang saya?

Mungkin tidak terdapat dana yang mencukupi dalam akaun dagangan untuk melengkapkan permintaan pengeluaran.

Sila sahkan perkara berikut:
 • Tiada posisi terbuka pada akaun dagangan.
 • Akaun dagangan yang dipilih untuk pengeluaran adalah yang betul.
 • Terdapat dana yang mencukupi untuk pengeluaran dalam akaun dagangan yang dipilih.
 • Kadar penukaran mata wang yang dipilih menyebabkan jumlah dana tidak mencukupi diminta.

Untuk bantuan lanjut

Jika anda telah mengesahkan perkara ini dan masih mendapat ralat "dana tidak mencukupi", sila hubungi Pasukan Sokongan Exness kami dengan butiran ini untuk dibantu:
 • Nombor akaun dagangan.
 • Nama sistem pembayaran yang anda gunakan.
 • Tangkapan skrin atau foto mesej ralat yang anda terima (jika ada).

Cara Deposit Wang di Exness

Petua Deposit

Membiayai akaun Exness anda adalah pantas dan mudah. Berikut ialah beberapa petua untuk deposit tanpa kerumitan:

 • PA memaparkan kaedah pembayaran dalam kumpulan yang sedia untuk digunakan dan kaedah yang tersedia untuk pengesahan akaun pos. Untuk mengakses tawaran kaedah pembayaran kami yang lengkap, pastikan akaun anda disahkan sepenuhnya, bermakna dokumen Bukti Identiti dan Bukti Kediaman anda disemak dan diterima.
 • Jenis akaun anda mungkin menunjukkan keperluan deposit minimum untuk memulakan dagangan; untuk akaun Standard , deposit minimum bergantung pada sistem pembayaran, manakala akaun Profesional mempunyai had deposit permulaan minimum yang ditetapkan bermula dari USD 200.
 • Semak semula keperluan deposit minimum untuk menggunakan sistem pembayaran tertentu.
 • Perkhidmatan pembayaran yang anda gunakan mesti diuruskan di bawah nama anda, nama yang sama dengan pemegang akaun Exness.
 • Semasa memilih mata wang deposit anda, ingat bahawa anda perlu membuat pengeluaran dalam mata wang yang sama yang dipilih semasa deposit. Mata wang yang digunakan untuk mendepositkan tidak perlu sama dengan mata wang akaun anda, tetapi ambil perhatian bahawa kadar pertukaran pada masa transaksi terpakai.
 • Akhir sekali, mana-mana kaedah pembayaran yang anda gunakan, sila semak semula sama ada anda tidak membuat sebarang kesilapan semasa anda memasukkan nombor akaun anda, atau sebarang maklumat peribadi penting yang diperlukan.


Lawati bahagian Deposit Kawasan Peribadi anda untuk mendepositkan dana ke dalam akaun Exness anda, pada bila-bila masa, pada bila-bila masa, 24/7.


Cara Deposit dalam Exness

Kad bank

Sila ambil perhatian bahawa kad bank berikut diterima:

 • VISA dan VISA Elektron
 • Mastercard
 • Cikgu Maestro
 • JCB (Biro Kredit Jepun)*

*Kad JCB adalah satu-satunya kad bank yang diterima di Jepun; kad bank lain tidak boleh digunakan. Ambil perhatian syarat khas untuk pengeluaran keuntungan dalam pautan ini.


Sebelum membuat deposit pertama anda menggunakan kad bank anda, anda perlu mengesahkan profil anda sepenuhnya.

Nota : kaedah pembayaran yang memerlukan pengesahan profil sebelum digunakan dikumpulkan secara berasingan dalam PA di bawah bahagian Pengesahan yang diperlukan.

Jumlah deposit minimum dengan kad bank ialah USD 10 dan jumlah deposit maksimum ialah USD 8 000, atau yang setara dalam mata wang akaun anda.


1. Pilih Kad Bank dalam kawasan Deposit Kawasan Peribadi anda.
Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness
2. Lengkapkan borang termasuk nombor kad bank anda, nama pemegang kad, tarikh luput dan kod CVV. Kemudian, pilih akaun dagangan, mata wang dan jumlah deposit. Klik Teruskan .
Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness
3. Ringkasan transaksi akan dipaparkan. Klik Sahkan .
Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness
4. Mesej akan mengesahkan transaksi deposit telah selesai.

Dalam sesetengah kes, langkah tambahan untuk memasukkan OTP yang dihantar oleh bank anda mungkin diperlukan sebelum transaksi deposit selesai. Sebaik sahaja kad bank telah digunakan untuk mendeposit, ia akan ditambahkan secara automatik pada PA anda dan boleh dipilih dalam langkah 2 untuk deposit selanjutnya.

Sistem Pembayaran Elektronik (EPS)

Pembayaran elektronik berkembang menjadi sangat popular kerana kelajuan dan kemudahannya kepada pengguna. Pembayaran tanpa tunai menjimatkan masa dan juga sangat mudah dilakukan.

Pada masa ini kami menerima deposit melalui:
 • Neteller
 • WebMoney
 • Skrill
 • Wang Sempurna
 • Sticpay

Lawati Kawasan Peribadi anda untuk melihat kaedah pembayaran yang tersedia, kerana sesetengahnya mungkin tidak tersedia di rantau anda. Jika kaedah pembayaran ditunjukkan disyorkan, maka kaedah pembayaran itu mempunyai kadar kejayaan yang tinggi untuk wilayah berdaftar anda.

1. Klik pada bahagian Deposit .
Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness
2. Pilih sistem pembayaran yang ingin anda gunakan.
Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness
3. Dalam menu pop timbul, pilih akaun yang anda ingin masukkan dana dan klik "Teruskan".
Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness
4. Masukkan mata wang dan jumlah deposit anda dan klik
"Teruskan".
Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness
5. Semak semula butiran deposit anda dan klik "
Sahkan".
Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness
6. Anda akan dialihkan ke tapak web sistem pembayaran pilihan anda, di mana anda boleh melengkapkan pemindahan anda.
Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness

Bitcoin (BTC) - Penambat (USDT ERC 20)

Anda boleh membiayai akaun dagangan anda melalui Bitcoin dalam 3 langkah mudah:

1. Pergi ke bahagian Deposit di Kawasan Peribadi anda, dan klik Bitcoin (BTC) .
Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness
2. Klik Teruskan .
Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness
3. Alamat BTC yang diberikan akan dibentangkan, dan anda perlu menghantar jumlah deposit yang dikehendaki daripada dompet peribadi anda ke alamat Exness BTC.
Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness
4. Setelah pembayaran ini berjaya, amaun akan ditunjukkan dalam akaun dagangan pilihan anda dalam USD. Tindakan deposit anda kini selesai.

Pindahan Bank/Kad ATM

1. Pergi ke bahagian Deposit dalam Kawasan Peribadi anda, dan pilih Pindahan Bank/Kad ATM.
Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness
2. Pilih akaun dagangan yang anda ingin tambah nilai dan jumlah deposit yang dikehendaki dengan mencatat mata wang yang diperlukan, dan kemudian klik Teruskan .
Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness
3. Ringkasan transaksi akan dibentangkan kepada anda; klik Sahkan untuk meneruskan.
Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness
4. Pilih bank anda daripada senarai yang disediakan, dan klik Bayar.
Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness
a. Jika bank anda kelihatan dikelabukan dan tidak tersedia, maka amaun yang dimasukkan pada langkah 2 berada di luar amaun deposit minimum dan maksimum bank tersebut.
Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness
5. Langkah seterusnya bergantung pada bank pilihan anda; sama ada:

a. Log masuk ke akaun bank anda dan ikuti arahan pada skrin untuk melengkapkan deposit.

b. Lengkapkan borang termasuk nombor kad ATM anda, nama akaun dan tarikh tamat tempoh kad, kemudian klik Seterusnya . Sahkan dengan OTP yang dihantar dan klik Seterusnya untuk melengkapkan deposit.

Pemindahan Kawat

1. Pilih Pindahan Kawat dari kawasan Deposit dalam PA anda.
Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness
2. Pilih akaun dagangan yang anda ingin masukkan, serta mata wang akaun dan jumlah deposit, kemudian klik Teruskan .
Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness
3. Semak ringkasan yang dibentangkan kepada anda; klik Sahkan untuk meneruskan.
Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness
4. Lengkapkan borang termasuk semua maklumat kritikal, dan kemudian klik Teruskan .
Cara Mengeluarkan dan membuat Wang Deposit di Exness
5. Anda akan diberikan arahan selanjutnya; ikut langkah ini untuk melengkapkan tindakan deposit.

Soalan Lazim (FAQ)


Yuran deposit

Exness tidak mengenakan komisen ke atas yuran deposit, walaupun sebaiknya semak semula syarat Sistem Pembayaran Elektronik (EPS) pilihan anda kerana sesetengahnya mungkin mempunyai caj yuran perkhidmatan daripada pembekal perkhidmatan EPS.


Masa pemprosesan deposit

Masa pemprosesan boleh berbeza-beza berdasarkan kaedah pembayaran yang anda gunakan untuk mendepositkan dana. Semua kaedah yang tersedia akan ditunjukkan kepada anda dalam bahagian Deposit Kawasan Peribadi anda.

Bagi kebanyakan sistem pembayaran yang ditawarkan oleh Exness, masa pemprosesan deposit adalah serta-merta, difahamkan bermakna transaksi dijalankan dalam beberapa saat tanpa pemprosesan manual.

Jika masa deposit yang dinyatakan telah melebihi, sila hubungi Pasukan Sokongan Exness.


Bagaimanakah saya boleh memastikan bahawa pembayaran saya selamat?

Memastikan dana anda selamat adalah sangat penting, jadi perlindungan disediakan untuk memastikan perkara ini:

1. Pengasingan dana pelanggan: dana tersimpan anda diasingkan daripada dana syarikat, supaya apa-apa yang boleh menjejaskan syarikat tidak akan menjejaskan dana anda. Kami juga memastikan bahawa dana yang disimpan oleh syarikat sentiasa lebih besar daripada jumlah yang disimpan untuk pelanggan.

2. Pengesahan urus niaga: pengeluaran daripada akaun dagangan memerlukan PIN sekali untuk mengesahkan identiti pemilik akaun. OTP ini dihantar ke telefon berdaftar atau e-mel yang dipautkan ke akaun dagangan (dikenali sebagai jenis keselamatan), memastikan transaksi hanya boleh diselesaikan oleh pemilik akaun.


Adakah saya perlu mendepositkan wang sebenar semasa berdagang pada akaun demo?

Jawapannya Tidak.

Apabila anda mendaftar dengan Exness melalui web, anda secara automatik akan diberikan akaun MT5 demo dengan dana maya USD 10,000 yang boleh anda gunakan untuk berlatih tangan anda dalam perdagangan. Tambahan pula, anda boleh membuat akaun demo tambahan yang mempunyai baki pratetap sebanyak USD 500 yang boleh ditukar semasa membuat akaun dan juga selepas itu.

Mendaftar akaun anda pada apl Exness Trader juga akan memberi anda akaun demo dengan baki USD 10,000 sedia untuk digunakan. Anda boleh menambah atau memotong baki ini menggunakan butang Deposit atau Pengeluaran masing-masing.
Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!