Cara Mengesahkan Akaun di Exness
Tutorial

Cara Mengesahkan Akaun di Exness

Apabila anda membuka akaun Exness anda, anda harus melengkapkan Profil Ekonomi dan mengemukakan dokumen Bukti Pengenalan (POI) dan Bukti Tempat Tinggal (POR). Kami perlu mengesahkan dokumen-dokumen ini untuk memastikan bahawa semua operasi di akaun anda dilakukan oleh anda, pemegang akaun yang tulen untuk memastikan pematuhan dalam kedua-dua peraturan kewangan dan undang-undang. Perhatikan langkah di bawah untuk mengetahui cara memuat naik dokumen anda untuk mengesahkan profil anda.
Cara Membuka Akaun Demo di Exness
Tutorial

Cara Membuka Akaun Demo di Exness

Akaun demo di platform secara teknikal dan fungsional adalah salinan lengkap akaun dagangan langsung, kecuali bahawa pelanggan berdagang dengan menggunakan dana maya. Aset, sebut harga, petunjuk perdagangan dan isyarat adalah sama. Oleh itu, akaun demo adalah kaedah latihan yang sangat baik, menguji semua jenis strategi perdagangan, dan mengembangkan kemahiran pengurusan wang. Ini adalah alat yang sempurna untuk membantu anda membuat langkah pertama dalam perdagangan, melihat cara kerjanya, dan belajar bagaimana berniaga. Pedagang yang maju dapat mempraktikkan pelbagai strategi perdagangan tanpa mempertaruhkan wang mereka sendiri.
Cara Mengeluarkan Wang dari Exness
Tutorial

Cara Mengeluarkan Wang dari Exness

Di Exness, kami berusaha untuk membuat pengeluaran cepat, mudah, dan mudah sambil menawarkan banyak sistem pembayaran untuk dipilih. Kelebihan kami ialah anda mempunyai fleksibiliti untuk mengeluarkan dana pada bila-bila masa, termasuk hujung minggu dan cuti umum. Inilah yang perlu anda ketahui mengenai pengeluaran di Exness:
Apa itu Elliott Wave Oscillator? Petua Teratas untuk Ramalan dengan Elliott Waves di Exness
Blog

Apa itu Elliott Wave Oscillator? Petua Teratas untuk Ramalan dengan Elliott Waves di Exness

Sebilangan peniaga mempunyai kadar kejayaan yang jauh lebih tinggi daripada yang lain. Perbezaannya biasanya bergantung kepada jumlah penyelidikan yang dikeluarkan mengikut kalendar ekonomi, tetapi faktor besar lain adalah jenis alat analisis yang digunakan. Satu alat emas yang disumpah oleh setiap peniaga profesional adalah pengayun gelombang Elliott. Ini mungkin salah satu alat yang lebih rumit dan sangat disarankan agar anda mengambil pendekatan praktikal menggunakan terminal MT4 atau MT5 anda ketika belajar menggunakannya.

Buka akaun demo Exness secara percuma