Apa itu Perdagangan Sosial Exness? Bagaimana untuk menggunakannya

Apa itu Perdagangan Sosial Exness? Bagaimana untuk menggunakannya


Apa itu Perdagangan Sosial Exness?

Perdagangan Sosial menjadikannya sederhana kerana pedagang pemula dapat menyalin pedagang yang berpengalaman dengan kedua-duanya memperoleh keuntungan dari perdagangan yang menguntungkan. Bersama dengan sekumpulan alat yang mengagumkan, kawalan ke atas pelaburan anda berada di telapak tangan anda.

Pelabur

Pelabur adalah peniaga salinan yang menggunakan perkhidmatan Perdagangan Sosial untuk melihat dan memilih strategi perdagangan yang dibuat oleh pedagang berpengalaman (kami sebut sebagai penyedia strategi), kemudian menyalin perdagangan yang dibuat dalam strategi ini.


Penyedia Strategi

Matlamat penyedia strategi adalah untuk mengaut keuntungan dari perdagangan mereka, dan seperti yang mereka lakukan, para pelabur juga memperoleh (dengan kadar berkadar). The strategi secara keseluruhan diukur dengan metrik untuk mengira Pulangan dan risiko, bekas menjadi isyarat prestasi manakala julat risiko dinamik yang kedua bahawa kemas kini sentiasa.

Apabila strategi penyedia strategi membuat keuntungan, mereka juga memperoleh komisen pada tingkat yang mereka tetapkan (antara 0% -50%). Ini diperoleh pada akhir tempoh perdagangan .


Bagaimanakah ia berfungsi?

Sebagai Penyedia Strategi (Pedagang)

Mari bincangkan anda sebagai penyedia strategi dan terangkan bagaimana ia berfungsi. Sekiranya anda mempunyai kebaikan, kami sebenarnya bermaksud strategi perdagangan terbaik yang ingin anda kongsi dengan orang lain dan dapat memperoleh jumlah keuntungan tambahan, maka perdagangan sosial adalah tepat untuk anda. Cukup buka akaun perdagangan Sosial dan kongsi strategi perdagangan anda.
Apa itu Perdagangan Sosial Exness? Bagaimana untuk menggunakannya
Bernyanyilah di Kabinet Exness anda dan kemudian cari Bahagian "Perdagangan Sosial". Dari sini anda dapat memeriksa ada borang di mana anda boleh mendaftarkan strategi perdagangan anda dengan komuniti exness.
Apa itu Perdagangan Sosial Exness? Bagaimana untuk menggunakannya
Beri nama untuk strategi anda bersama dengan beberapa keterangan dan tetapkan kata laluan dan kemudian klik butang "Teruskan". Di sini terdapat halaman baru di mana anda perlu menyatakan nisbah keuntungan dan mata wang akaun pilihan anda.
Apa itu Perdagangan Sosial Exness? Bagaimana untuk menggunakannya
pertama sekali, anda perlu memutuskan berapa nisbah pembahagian keuntungan anda. Ia bermula dengan maksimum 0% hingga 50%. Berdasarkan nisbah ini, pulangan anda akan dikira. Keliru ??

Sebagai contoh, jika anda meletakkan komisen 5% dan seseorang (Pelabur) mula menangani perdagangan dan pencariannya, bagaimana pelabur membayar anda untuk sebarang kemasukan yang menguntungkan? Sederhana, kerana anda telah mengenakan komisen yang bermaksud anda membebankan pelabur untuk bahagian keuntungan. Oleh itu, jika pelabur memperoleh keuntungan keseluruhan $ 100 yang bermaksud, anda akan dibayar 5% dari. Hasilnya, jumlahnya akan menjadi $ 5. Oleh itu, anda harus menentukan jumlah yang anda mahukan sebagai pembahagian keuntungan daripada pelabur anda.

Dan terakhir, pilih gambar profil untuk strategi perdagangan anda dan klik muat naik. Anda berjaya mendaftarkan akaun perdagangan sosial sebagai Penyedia Strategi. E-mel pengesahan telah dihantar ke alamat e-mel berdaftar anda dengan nombor akaun perdagangan sosial anda dan segalanya. Sekarang anda boleh mula berniaga sendiri dan orang lain boleh bergabung atau menyalin sistem perdagangan anda di mana anda dapat memperoleh sejumlah wang tambahan sebagai ganjaran untuk menjadi Pedagang yang baik.


Sebagai Pengikut Strategi (Pelabur)

Mari bincangkan anda sebagai pengikut strategi dan terangkan bagaimana ia berfungsi. Kami harap, anda memahami perincian Penyedia Strategi. Dengan kata mudah, pengikut strategi adalah orang yang berlawanan dengan peniaga yang bertindak sebagai pelabur.
Apa itu Perdagangan Sosial Exness? Bagaimana untuk menggunakannya
Dalam kes ini, anda perlu mengetahui strategi perdagangan terbaik dan menyalin perdagangan mereka secara automatik. Masalahnya adalah anda perlu memuat turun Aplikasi Perdagangan Sosial Exness dan membuat akaun. Aplikasi tersedia untuk sistem android dan ios. Anda boleh mula menyalin hanya dalam tiga langkah.
Apa itu Perdagangan Sosial Exness? Bagaimana untuk menggunakannya
ia terlalu mudah digunakan. pilih strategi perdagangan pilihan anda dan depositkan melalui sistem deposit pilihan anda. Perdagangan akan dilaksanakan secara automatik apabila peniaga anda membuat atau menutup entri mereka sendiri. Anda tidak perlu melakukan apa-apa kecuali deposit atau mengeluarkan dana dari akaun perdagangan sosial anda.

Bagaimana cara menyalin?

Menyalin adalah proses di manaperdagangan penyedia strategi disalin ke akaun pelabur, setelah memperhitungkan pekali penyalinan .

Mari kita lihat dua senario yang mungkin dihadapi oleh pelabur:

Seorang pelabur boleh mula menyalin strategi walaupun pasaran ditutup (hingga 3 jam sebelum pasar dibuka semula). Dalam kes sedemikian, pesanan akan disalin pada harga pasaran terakhir yang tersedia.
  1. Mula menyalin tanpa perdagangan terbuka:

Pelabur memilih untuk melabur dalam strategi yang tidak mempunyai perdagangan terbuka pada masa ini. Setelah dia mengklik 'Buka pelaburan baru', sistem akan mengira pekali penyalinan. Apabila penyedia strategi membuka perdagangan, perdagangan segera disalin ke akaun pelabur denganharga pembukaan yang sama.

Sekiranya penyedia strategi membuka perdagangan 1 lot , dan pekali penyalinan yang dikira adalah 2 , perdagangan akan disalin sebagai 2 lot pada akaun pelaburan.
  1. Mula menyalin dengan perdagangan terbuka:

Pelabur memilih untuk melabur dalam strategi yang pada masa ini mempunyai beberapa perdagangan terbuka. Setelah dia mengklik 'Buka pelaburan baru', sistem akan mengira pekali penyalinan . Dalam kes ini, pekali penyalinan dikira secara berbeza kerana ia juga melibatkan kos penyebaran perdagangan terbuka penyedia strategi.

Perdagangan yang sudah dibuka disalin ke akaun pelabur menggunakan harga pasaran semasa yang mungkin berbeza dari harga pembukaan perdagangan di pihak penyedia strategi.

Sekiranya penyedia strategi membuka perdagangan 1 lot , dan pekali penyalinan yang dikira adalah 2 , perdagangan akan disalin sebagai 2 lot pada akaun pelaburan pada harga pasaran semasa.
  1. Penyalinan seterusnya:

Apabila penyedia strategi membuka perdagangan baru, mereka akan segera disalin ke akaun pelabur dengan menggunakan harga pembukaan yang sama dengan pembekal strategi. Pekali penyalinan yang digunakan untuk pengiraan adalah pekali penyalinan sebenar yang dikira dan dikemas kini mengikut peraturan ini .

Sekiranya penyedia strategi membuka perdagangan 1 lot , dan pekali penyalinan yang dihitung adalah 2 , perdagangan akan disalin sebagai 2 lot pada akaun pelaburan dengan harga yang sama dengan yang ada di pihak penyedia strategi.


Apa itu Suruhanjaya Perdagangan Sosial?

Komisen Perdagangan Sosial adalah bayaran yang dibayar oleh pelabur kepada penyedia strategi untuk pelaburan yang menguntungkan . Dengan Perdagangan Sosial, penyedia strategi menentukan kadar komisen di mana pelabur akan berkongsi keuntungan mereka untuk strategi yang disalin.

Sebagai contoh:

Sekiranya pelabur memperoleh keuntungan sebanyak USD 1 000 atas pelaburan dan kadar komisen adalah 10%, dia akan dikenakan bayaran USD 100 untuk dibayar sebagai komisen kepada penyedia strategi.

Komisen Perdagangan Sosial dikreditkan ke akaun perdagangan Standard yang dibuat secara automatik di Kawasan Peribadi penyedia strategi untuk tujuan ini. Ia dipanggil akaun Suruhanjaya Perdagangan Sosial dan dana ini setelah dikreditkan dapat digunakan untuk perdagangan, pengeluaran, atau untuk pindah ke akaun lain.


Faedah Perdagangan Sosial Exness

  • Tiada perdagangan anda sendiri. Dan anda mungkin berpeluang menyalin akaun peniaga yang baik dan mahir.
  • Oleh kerana tidak perlu melakukan perdagangan sendiri, tidak perlu membayar masa untuk berdagang dan tidak perlu mengikuti berbagai berita dan kemas kini pasaran.
  • Perdagangan juga dapat dimulakan dengan memberikan keseimbangan minimum. Ini bermaksud ia tidak memerlukan pelaburan yang besar dengan sendirinya. Anda juga boleh menyimpan dana mengikut kemampuan anda.
  • Terdapat hak istimewa untuk memilih peniaga mengikut pilihan anda dan anda dapat menentukan ukuran lot, nisbah untung / rugi mengikut pilihan anda sendiri.
  • Sekiranya anda mahu, anda boleh menyalin perdagangan pelbagai pedagang dalam akaun yang sama.
  • Dana dapat ditransaksikan dengan segera.

Kami harap anda memahami semua masalah yang berkaitan dengan Exness Social Trading. Mereka yang ingin memanfaatkan perdagangan tersebut mesti menganalisis akaun pedagang salinan dan strategi serta nisbah risiko keseluruhan terlebih dahulu. Walau bagaimanapun, jika anda mempunyai pertanyaan lebih lanjut, beritahu kami melalui e-mel atau telefon atau hantarkan komen anda di bawah. Kami akan berusaha sebaik mungkin untuk membantu anda lebih jauh.

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!